Evenimente

18 noiembrie 2015 – Cu dr. Irvin D. Yalom despre misterul descoperirii sensului

Vă invităm să luaţi parte la un eveniment special: o incursiune unică în căutarea sacralităţii existenţei, redescoperind capacitatea de a ne angaja în procesul descifrării a ceea ce dă sens fiinţei noastre şi, astfel, de a trăi liber şi asumat.

Read more

Un week-end spectaculos în Parcul Central

Un weekend de toamna ploios în Cluj-Napoca, unde în Parcul Central, în ciuda vremii mohorâte, activitatea era pe primul loc. Aproximativ 80 de câini din rasele nordice Husky Siberian, Malamut de Alaska și Samoyed angrenați în 23 de atelaje s-au întrecut la "Cupa Clujului" – concurs de atelaje canine editia a II-a, 2015.

Read more

Cupa Clujului la atelaje canine, ediția a II-a

Asociația ”House of Happy Living” organizează Cupa Clujului, ediția a II-a, în perioada 17-18 octombrie 2015. Peste 80 de câini din rasele Malamut de Alaska, Samoyed și Husky Siberian, grupați în 22 de atelaje se vor întrece pe aleile Parcului Central din Cluj-Napoca. Program: Sâmbătă: 14-16 Primirea invitaților 17 Ședința tehnică 19 Start Bikejoring, Scootering, Cart, Rig Race 22 Cina festivă Duminică 10 Start Bikejoring, Scootering, Cart, Rig Race 13 Canicross 14 Festivitatea de premiere

Read more

Iubirea dintre om şi câine scrie povestea de succes a concursurilor de sănii trase de câinii zăpezii

Pe potecile înzăpezite din munţii Apuseni, într-un decor hibernal perfect, s-a desfăşurat în perioada 7 - 8 februarie, a II-a ediţie a Cupei Beliş - sănii trase de câinii arctici. Un număr de 62 de căţei din rasele Husky Siberian, Malamut de Alaska şi Samoyed, însoţiţi de musherii lor au luat parte la evenimentul organizat prin asociaţia noastră. Proprietarii acestora se mândresc cu exemplare care ajung să valoreze şi 2000 de euro.

Read more

Paul Chetreanu a castigat concursul de la Harghita!

Pana la editia a 2-a a Cupei Belis la sanii trase de caini, ne bucuram sa va anuntam ca Paul Chetreanu, colegul nostru de la Asociatia "House of Happy Living", a castigat concursul de la Ciumani (judetul Harghita)! Paul, impreuna cu cainii sai rasa Samoyed Charlie si Cuba s-a impus la categoria D2, concursul disputandu-se in perioada 11-12 ianuarie 2015. La categoria D2 se parcurge un traseu de 5 kilometri si au fost inscrise sase echipaje.

Read more

”Cupa Clujului” la atelaje canine, editia 1

În perioada 11-12 octombrie 2014, Parcul Central din Cluj-Napoca va fi gazda primei ediții a Cupei Clujului la atelaje canine, în organizarea Asociației ”House of Happy Living”. Programul evenimentului, precum și detalii despre înscrieri, regulamentul concursului, precum și info despre cazare găsiți pe pagina de Facebook a Asociației ”House of Happy Living”. Vă așteptăm!

Read more

Paul Chetreanu si-a lansat trei volume de poezii

Paul Chetreanu, antrenorul secund al lui "U"-BT Mobitelco, și-a lansat la finalul săptămânii trecute trei volume de poezii. Acestea se numesc "Conglomerat al morții", "Eu sunt... un visător malign", respectiv "Elixirul iubirii" și au putut fi achiziționate pe parcursul All Star Game-ului baschetului românesc, disputat la Cluj-Napoca.

Read more

„Cupa Beliș” pentru atelaje canine

O competiție mai puțin obișnuită pentru această zonă a țării s-a desfășurat în județul Cluj în perioada 1-2 februarie 2014, reunind iubitori ai raselor de câini nordici, dar și curioși care nu au mai avut ocazia să asiste la concursuri de atelaje canine. La prima ediție a „Cupei Beliș” s-au înscris 13 atelaje, respectiv două echipe de opt câini, cinci echipe formate din patru câini și patru de doi câini din Harghita, Sfântu Gheorghe, Borsec, Bălan, București și Cluj.

Read more