Un week-end spectaculos în Parcul Central

Un week-end spectaculos în Parcul Central

Un weekend de toamna ploios în Cluj-Napoca, unde în Parcul Central, în ciuda vremii mohorâte, activitatea era pe primul loc. Aproximativ 80 de câini din rasele nordice Husky Siberian, Malamut de Alaska și Samoyed angrenați în 23 de atelaje s-au întrecut la "Cupa Clujului" – concurs de atelaje canine editia a II-a, 2015. Sute de iubitori de animale au venit ca spectatori la această ediție pentru a viziona un spectacol inedit în orașul nostru, un spectacol care a adus oamenii mai aproape de relația lor cu animalele și de iubirea față de aceștia. Sperăm că v-ați simțit bine și v-ați relaxat alături de câini în acest weekend în Parcul Central din Cluj-Napoca.

Mulțumim spectatorilor care au fost foarte receptivi la acest eveniment. Vă așteptăm cu drag și la anul tot în Parcul Central, dar înainte de acest eveniment sperăm că vom găsi suficiente fonduri pentru a organiza în februarie o nouă ediție a "Cupei Beliș" -sănii trase de câini.

Asociatia House of Happy Living mulțumeste sponsorilor și partenerilor: CABINET DE PSIHOLOGIE ELIPSIONA SERVICII PUBLICE SMART SPOT RESTAURANT SINAIA NAPOCA 7 CABINET VETERINAR MULTIVET PRIMARIA SI CONSILIUL LOCAL CLUJ-NAPOCA UNIVERSITATEA BOGDAN VODA EXCHANGE OFFICE MACROGROUP ICARE CABINET VETERINAR PETLOVE UNISHOW ROOM RADIO CLUJ ROMANIA SMILE OFFICE CRUCEA ROSIE Fam. BALEA JANDARMERIA SI POLITIA CLUJ-NAPOCA CEBINET VETERINAR PETLOVE FUNATIA TANDARICA I LIKE CLUJ VILA PARC PICCOLA ITALIA HOTEL SPORT VOLUNTARILOR, Cu sprijinul Cluj Capitala Europeana a Tineretului 2015.